.

.

PRO Bežični V5 Bluetooth koristi slušalice u Skladu sa JBL Živjeti 460NC Mini sa Naplaćuje za slučaj u Uho Slušalice. (V5.0 Pro White)

PRO Bežični V5 Bluetooth koristi slušalice u Skladu sa JBL Živjeti 460NC Mini sa Naplaćuje za slučaj u Uho Slušalice. (V5.0

KM 41.24

Od robe
Dostupno je narudžbi

✅Ultra-Mala i Lagano Radi za tvoj JBL Živjeti 460 NC, buka-izolacija koristi slušalice dostaviti visokog kvaliteta zvuk i ugrađenim dvojno mikrofoni dostaviti jasno komunikacije između vas i zovem. ✅Multifunkcionalni dugme na obje koristi slušalice ti omogućava pauza muziku, odgovor/odbiti/prekinuti poziv i aktiviraj glas obavijesti. ✅Opremljen Bežični Verzija V5.0 tehnologija, to daje više stabilna veza i manje potrošnja energije. ✅Buku-izolacija koristi slušalice dostaviti visokog kvaliteta zvuk i ugrađenim dvojno mikrofoni dostaviti jasno komunikacije između tebe i Radi za vaš spiker. ✅Uključena u paket je naplaćivati/skladište slučaju, Tip-C USB kabl za punjenje svrhe, 2 različite veličine slušalicu maltene (mali i veliki,) i korisničko uputstvo.

Osnovna svojstva

Oni također kupuju s ovim proizvodom.