.

.

Kuhinji Svježe-držao Kutiju Hranu Razredu Veliki kapacitet Smrznute Jaja Povrce I Voce Drenaža Frižider Hranu Kutiji 1108 (Boja : Žute)

Kuhinji Svježe-držao Kutiju Hranu Razredu Veliki kapacitet Smrznute Jaja Povrce I Voce Drenaža Frižider Hranu Kutiji 1108

KM 20.82

Od robe
Dostupno je narudžbi

Ovo Set Osnovne Hranu Kutije Je Pogodan Za Skladištenje Sve Vrste Stvari, Bilo Je Hladno Iseci Meso, Sir, Ostatke, Ili Samac Porcije.Skladište Hrane Kutije Mogu Biti Spremno Za Skladištenje, Spasio Kabineta Prostor.Radnju Ostatke Hrane Kutije, I Pojesti Ih Nakon Reheating, Smanjenje Hranu Otpada.Transparentnost Teglu, Bez Obzira Na To Gde Se Nalazi, Ti Omogućava Da Lako Pronaći Ono Što Ti Treba.Skladište Hrane Kutije Mogu Biti Spremno Za Skladištenje, Spasio Frižider Prostor. 1. Kada Čišćenje, Ne Koristi Teško Četkice Ili Čišćenje Tekućine Sadrže Pp Corrosives Izbjeći Koroziju Ili Ogrebotina Ili Ogrebotina Na Površini.2. Sudar Je Zabranjeno, Hrana Ti Nije Dozvoljeno Da Će Ga Unutra.3. Zabranjeno Je Vrućina Direktno Sa Plamena.To Je Zabranjeno Da Koristim Ovo Pribor Da kuvaj Teško Voće Hranu U Mikrotalasnu Pećnicu.4. Zabranjeno Je Da Se Koristi Za Djecu.5. Molim te ne Koristi To Kad Je Zdjela Je Pukla.6. Kada Se Koristi U Mikrotalasnu Pećnicu, Rernu, Ili Električni Parobrod, Poklopac Moraju Biti Uklonjeni.7. Kada Se Koristi U Mikrotalasnu Pećnicu, Pećnici Ili Električni Parobrod, Grijanje U Prazan Kontejner Ili Dugo Vremena Je Strogo Zabranjeno.8. Kada Se Koristi U Mikrotalasnu Pećnicu, Za Sudove, Rernu, Ili Električni Parobrod, Kako Bi Se Etiketa Na Proizvod Iz Mijenja Pod Visokom Temperaturom Uslovima, Molim Ukloniti Oznaku Prije Nego Što Koristimo.9. Kada Kontejner Smrznuta U Frižideru Je Direktno Staviti U Preheated Rernu Za Grijanje, To Će Izazvati Proizvod Slomiti.Molim Te Da Je Podgrejem Nakon Hrane.10. Kada Uzima Iz Mikrovalne, Pećnici Ili Električni Parobrod, Pažljivo Od Opeklina; Kada Ga Vadio, To Bi Trebao Biti Stavljen Na Suho Drvene Odboru I Ne Diraj Hladno Predmete.11.kao Zrela Kompaniju, Mi ćemo Preuzeti Naše Odgovornosti.Ako Imate Bilo Kakvih Pitanja, Kontaktirajte Nas Direktno.Mi Će Riješiti Za Tebe.Vratit Ćemo Te U Roku Od 24 Sata, Molim Te Budi Strpljiv.Ćemo Ti Dam Zadovoljavajući Odgovor.

Osnovna svojstva

Oni također kupuju s ovim proizvodom.